ORÍGENS

LA CREU GROGA NEIX L’ANY 1983 COM A CENTRE MÈDIC PRIVAT

Aquest centre mèdic, va començar de manera molt modesta i amb molta il·lusió en un local de 50 metres, els metges fundadors van posar-se com a objectiu millorar l’atenció mèdica destinada a tots els veïns de Calella i de l’Alt Maresme. A l’any 1992, el centre comença a quedar-se petit per l’activitat que propicia i es realitza una ampliació per tal d’ampliar els despatxos. Uns anys més endavant, a l’any 2007, i com a conseqüència del constant creixement del centre, les instal·lacions i les possibilitats de créixer queden definitivament limitades i el centre mèdic Creu Groga fa el pas de traslladar-se a un nou edifici de més de 4.000 metres quadrats.

Després d’uns deu anys d’experiència i creixement al nou centre, se’ns planteja un nou repte, volíem ampliar aquesta cartera de serveis dirigint-la també a un àmbit més social. Volíem desestigmatitzar la idea de ser solament una empresa privada introduint al nostre entorn un element més social que ens permetés ajudar a aquelles persones que més ho puguin necessitar, sense perdre l’essència que ens caracteritza. És per això, que tractant-se d’un centre mèdic, desitgem treballar a l’entorn de la salut.

A més, de fa uns anys ens hem caracteritzat per donar suport i promocionar diferents esdeveniments esportius; per aquest motiu, volíem també que l’esport fos un dels temes centrals, ja que per a nosaltres té una importància cabdal. Per últim, vam creure que si havíem de triar un sector de la població concret, havíem d’enfocar-nos en la infància. La infància és la franja d’edat més vulnerable i per tant que més fàcilment pot trobar-se en una situació d’indefensió. D’aquesta manera:

  •  La salut
  •  La infància
  •  L’esport

Seran els tres eixos principals que regiran l’activitat a la que ens dedicarem. Realitzant així, una tasca per a millorar la qualitat de vida en aquesta població i a més, realitzant-ho amb la influència de l’àmbit de la salut i l’àmbit esportiu.

H2O Comunicació & Clonica.net